Uncategorized
Tattoo verwijderen? Dit gebeurt er!

Tattoo verwijderen? Dit gebeurt er!

Wil jij een tattoo verwijderen? Ben je niet meer blij met je tattoo? Bij tattoo bob werken ze met de nieuwste top kwaliteit laser, welke voorheen alleen maar werd gebruikt in universitaire ziekenhuizen en klinieken die volledig gespecialiseerd zijn in het verwijderen van een tatoeage.

Om de gevoeligheid tijdens het weglaseren te verzachten werkt Tattoo Bob met een speciaal coolingsysteem tijdens het tattoo verwijderen.

De behandeling

Allereerst wordt er een intakegesprek gehouden. In dit gesprek kijkt de huidtherapeut wat ze voor jou kunnen betekenen. Zo bespreekt de huidtherapeut persoonlijke gegevens als medische gegevens bijvoorbeeld.

Vervolgens kan het verwijderen beginnen. Tijdens het verwijderen wordt er door de laser een lichtbundel op je tattoo gericht. Deze lichtbundel wordt geabsorbeerd door de inkt van je tattoo in de huidlaag. De energie die van de laser afkomt zorgt ervoor dat het inkt van je tattoo in kleine deeltjes uiteen valt en wordt afgevoerd door het lichaam als afvalstoffen. Na elke behandeling wordt de tattoo lichter en lichter en uiteindelijk zal de tattoo verwijderd zijn.

Om de pijn en de gevoeligheid zo min mogelijk te hebben en dus te verzachten gebruikt Tattoo Bob een speciaal coolingsysteem tijdens het verwijderen van een tattoo. Door dit systeem te gebruiken wordt de pijn geminimaliseerd en ervaar je minimale pijn tijdens het laseren. Een gespecialiseerde huidtherapeut zal hiervoor zorgen.

Na de behandeling wordt het gebied afgeplakt met een paraffine zalfgaas. Dit gaas voorkomt uitdroging en jeuk. Ook wordt er geadviseerd om balsem te gebruiken op de plek waar de tattoo is verwijderd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.