Tattoo
18 Nieuwe Stingray Tattoo ontwerpideeën voor mannen en vrouwen in 2020

18 Nieuwe Stingray Tattoo ontwerpideeën voor mannen en vrouwen in 2020

Over pijlstaartroggen en waarom je ze zou moeten laten tatoeëren
De betekenis van het tatoeëren van een dier wordt vaak geassocieerd met het gedrag van dit dier in de natuur. De persoon die de tatoeage krijgt, associeert zich op zijn eigen manier met het dier en schrijft zichzelf hun meest eminente kwaliteiten toe. Dit is volledig van toepassing op pijlstaartrog tatoeages.

Deze dieren behoren tot een groep vissen die nauw verwant zijn aan haaien, maar in tegenstelling tot haaien vormen ze geen grote bedreiging voor de mens. Ze zijn rond en plat met een lange angel op de rug en twee ogen aan de voorkant die op de bovenkant van het hoofd zitten met een kleine mond aan de onderkant.

Het zijn geen agressieve dieren maar ze steken een persoon als ze zich bedreigd voelen of als er per ongeluk op wordt getrapt. De pijlstaartrog past zich gemakkelijk aan de omstandigheden van de leefomgeving aan – ze voelen zich geweldig in warme tropische wateren, maar zijn ook comfortabel in de koude zeedieptes van het Noordpoolgebied en Antarctica.

Deze vissen komen niet alleen in de zeeën voor. Verschillende soorten pijlstaartroggen leven in het zoete water van rivieren en meren. Ze zijn te vinden op de zandbodem, waar ze zich vaak ingraven in het zand, alleen met hun angel en ogen zichtbaar. Hier wachten ze op kleine prooien en camoufleren ze zich voor roofdieren zoals haaien.

De aanblik en beweging van deze mysterieuze wezens is betoverend. Ze zijn stoer en dus zijn pijlstaartrog tattoo ontwerpen geweldig voor mensen die stoer zijn in het bijzijn van anderen, maar eigenlijk zacht van binnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.